Πολιτική Επιστροφών

ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μπορείτε να επιστρέψετε δωρεάν οποιοδήποτε προϊόν και να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός 14 εργάσιμων ημερών, στην περίπτωση που η επιστροφή οφείλεται σε λάθος της εταιρίας (η επιστροφή μπορεί να γίνει με έκδοση πιστωτικού ή με επιστροφή χρημάτων). Για τα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά δεν ισχύει η πολιτική επιστροφής. Επιπλέον, δεν ισχύει η πολιτική επιστροφής χρημάτων σε αγορές που έχουν γίνει με πιστωτικά ή δωροκάρτες.

Μπορείτε να κάνετε μέχρι δύο αλλαγές σε κάθε προϊόν

Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιείται από εταιρίες courier και να παραδίδεται στο κατάστημά μας. Έχουμε το δικαίωμα να αρνούμαστε τις επιστροφές που αποστέλλονται με το ταχυδρομείο. Το προϊόν είναι δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσει σε εμάς. Για τη δική σας προστασία, σας συνιστούμε την αποστολή του πακέτου χρησιμοποιώντας μία υπηρεσία courier που σας εξασφαλίζει την αξία των προϊόντων. Το κόστος επιστροφής του προϊόντος σε εμάς είναι δική σας υποχρέωση.

Σημαντικό:
 • Η εταιρία μας δικαιούται να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος μόνο στην περίπτωση που δεν υπάρχει φθορά και συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς.
 • Για να επιστρέψετε την παραγγελία σας θα πρέπει αρχικά να γνωρίζεται τον αριθμό παραγγελίας και να επιλέξετε την επιστροφή ή αλλαγή (χρώματος ή μεγέθους). Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό χωρίς αυτές τις λεπτομέρειες, έτσι παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει και συμπεριλάβει στο δέμα σας το “έντυπο επιστροφής” το επιθυμητό μέγεθος και χρώμα.
ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ο πελάτης δύναται να υπαναχωρήσει της πώλησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αποστολή του προϊόντος και με έξοδα δικά του να το επιστρέψει στην εταιρία. Η εταιρία δικαιούται να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος μόνο στην περίπτωση που δεν υπάρχει φθορά και συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς. Επίσης, θα πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί το “έντυπο επιστροφής”. Γίνεται επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή της παραγγελίας πραγματοποιείται αποκλειστικά με τους εξής τρόπους:

 • Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας VISA, MASTERCARD
ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΧΡΩΜΑ 'Η ΜΕΓΕΘΟΣ
 • Μπορεί να γίνει αλλαγή σε μέγεθος ή χρώμα μέσα σε 7 ημέρες από την παραλαβή της αρχικής σας παραγγελίας. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής και τα έξοδα της νέας αποστολής καλύπτονται από εσάς. Αν η αλλαγή οφείλεται σε λάθος της εταιρίας, τα αντίστοιχα έξοδα καλύπτονται από την εταιρία μας. Μπορείτε να κάνετε μέχρι δύο αλλαγές σε κάθε προϊόν.
 • Σημειώστε τις λεπτομέρειες της αντικατάστασης στο “έντυπο επιστροφής” που παραλάβατε με την παραγγελία σας.
 • Αν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν σας για αλλαγή στο μέγεθος ή χρώμα, θα στείλουμε την αντικατάσταση στη διεύθυνση παράδοσης που προϋπήρχε στην παραγγελία σας, εκτός κι αν συμπληρώσετε νέα στο αντίστοιχο πεδίο του έντυπου επιστροφών.
 • Όλα τα εμπορεύματα θα επιθεωρούνται κατά την επιστροφή τους στην εταιρία μας.
 • Τα προϊόντα καταφθάνουν στην εταιρία με δική σας ευθύνη, θα πρέπει λοιπόν να βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά (όχι απαραίτητα στην αρχική τους συσκευασία) και δεν μπορεί να υποστούν φθορά κατά τη μεταφορά.
 • Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σε ακατάλληλη κατάσταση, δεν θα γίνεται αποδεκτό.
 • Η εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προϊόντα που έχουν επιστραφεί σε εμάς κατά λάθος.
 • Σας συνιστούμε να κρατήσετε την απόδειξη του courier μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιστροφής.
 • Μπορούμε να αλλάξουμε το προϊόν με ένα διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα του ίδιου προϊόντος. Εάν θέλετε ένα διαφορετικό προϊόν, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κάνετε μία νέα παραγγελία.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΚΚΕΝΤΡΟΝ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ 11
ΤΚ 621 21 ΣΕΡΡΕΣ
ΤΗΛ. 23210 27631

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.